23 Temmuz 2015 Perşembe

KURUKAFA VE KEMİK TARİKATI

kurukafa tarikatı

Skull and Bones tarikatını incelemeli.Yazdığım diğer tarikatlerİ Bohemian tarikatı, Scientology tarikatı ve İlluminatiye bakmayı unutmayın.

Skull and Bones tarikatı yani Kurukafa ve Kemiler tarikatı üniversite kulübüdür. 1832 yılında Yale üniversitesinde kuruldu.

kurucuları; William Huntington Russell ve Alphonso Taft tarafından kurulmuştur.
Amerikada bu tip masonik tarikatlar vardır fakat bu tarikatı diğerinden ayıran özellik daha eski olması ve illuminatiyle bir bağı olmasıdır ambleminin de bir etkisi olabilir.Korsan bayrağında bulunun kurukafa ve kemik ismini de oradan almıştır.
kafatası ve kemikler tarikatı

Üyelik
Üye olmak için erkek beyaz tenli ve protestan bir aileden gelmek zorunluluğu vardır.
Lisan sınıfının 3.sınıfında 15 kişi alınıyor ve bir yıl izleme sonucunda kabul ediliyor.

Üye olanların giremediği ve camı olmayan binaya 2 öğrenci gizli bir geçit sayesinde girmeyi başarmıştır.
  Tamamiyle ezoterik bir yapıya sahip olduğunu söyledikleri binada, çeşitli mabetler ve ritüelik malzemeler yer aldığını; üst katta bulunan büyükçe bir mezar resminde ise yan yana duran üç kurukafanın yanında bir taç, bir asa ve bir kalem bulunduğunu öne sürmüşlerdi. Altında yazan yazıda ise Almanca olarak; "Kim Kral, Kim Prens, Kim Dilenci? Ölüm Karşısında Hepsi Eşit" ibaresi, topluluğun ezoterik ve felsefi yapısını tüm dünyanın gözleri önüne sermiştir.
eski fakulte
bulundukları eski fakulte

Bu tarikatı araştırdığımda güçlü bir tarikat olduğunu söylüyorlardı fakat ben öyle düşünmüyorum.Bir ara amerikayı yönetimine etki ettiği biliniyor.Alman illuminati topluluğunun bir ayağı olduğuda düşünülüyor.

Ne kadar tarikat olursa olsun illuminati başını çekmektedir her tarikat ondan etkilenmiştir.Hepsi hiristiyan görünsede satanist bir anlayış gütmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder