24 Temmuz 2015 Cuma

DECCAL NEDİR?

deccal nedir

Deccal kıyamet günü ortaya çıkacak yaratık yada insan denilebilir. Deccal kıyamet alameti olarak gösterilir.
Deccal İslam dinine göre Mesih'in ikinci kez dünyaya gelmeden önce dünyaya gelecektir.
Dünyaya zulüm ve karışıklıktan başka birşey getirmeyecektir ve ölümü Mesih yani Hz İsa tarafından olacaktır.

Deccalin özellikleri

Deccal bir gözü kör iri cüzseli, kısa boylu, esmer ve parlak yüzlüdür.Müslüman olan ülkelerin birinde doğacak ve bir çok yeri gezecek fakat Mekke, Medine ve Mescid-i aksaya giremeyecektir.Olağanüstü özellikleri bulunacak rüzgar gibi hızlı olacak yağmur yağdıracak bitkileri yeşertecektir.
İnsanları kendine inandırmak için ölüyü diriltecek bu nasıl yapacak derseniz.İnsan topluluğunun içinden birini seçecek tabi bu iblis yani şeytan olacak insan kılığına bürünmüş şekilde ölecek ve sonra dirilecek.

Deccal ile ilgili hadislerden biri; “Ben, Deccal ile beraber olanı ondan daha iyi bilirim. Onun yanında akar iki nehir vardır. Onlardan biri dış görünüş itibarıyla beyaz bir sudur, diğeri alevlenmiş bir ateştir. Sizden biri ona yetişirse ateş olarak gördüğü nehre gelsin. Sonra başını daldırıp ondan içsin, çünkü o, soğuk bir sudur. Deccal’in sol gözü yoktur, üzerinde kalın bir perde vardır. İki gözü arasında kâfir yazılıdır. Okuması olan olmayan her Müslüman o yazıyı okur.”
deccal nedir

Geliş amacı

ALLAH insanları imtihan için yolluyor.Amacı insanları yoldan çıkarmak ve fitne ve bozgunluğun oluşması açlık, kıtlık ve birçok sebebe neden olacak ilk ben peygamberim diye ortaya çıkacak daha sonra ben ilahım diyecektir.
Ona inamayanları cehennem dediği yere atacak fakat ALLAH'ın yardımıyla orası cennetten bir bahçe olacak yaptığı herşeyin tersi olacak su verse ateş, ateş verse suya dönüşecektir.

İlluminati Deccal desteği
Deccal'in yahudi olacağı biliniyor fakat Müslüman gibi davranacak insanları kandıracak illuminati en büyük destekçisi olacak maddi manevi her türlü yardımı yapacak ve zaten deccalin gelmesi için elinden geleni yapıyor dünyayı kargaşaya sokuyor ve savaş çıkartıyor kıyamet yaklaşsın diye, hedefine de ulaşıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder