11 Eylül 2013 Çarşamba

Atatürk Mason muydu?


Atatürk'e 25 kare fotoğrafında elini ceketinin içine veya göğsüne koyduğu için mason deniliyo bununla ilgili bir çok fotoğraf ve videolar internet de dolaşıyo bu saçmalığı tespiti karartmak için bu yazıyı hazırladım.
   

     atatürk atatürk

bu duruşun adı napolyon duruşudur ve napolyonunda durma sebebide mide ağrısı yada kibirinden dolayı yapmıştır.Diye bilirsiniz ki Atatürk napolyana mı özendi tabi ki hayır bu duruşu bilge türk basbuğları yaptığı ve sevdiği için yapmıştır .Atatürk'e mason diyenler öyle bir abartmışlar ki 20 yaşında masonluğun en iyi kademesi olan 33. derece masonluğa kadar yükselmiş diye iftira atıyorlar.




Şimdi buna acıklık getirelim;
Atatürk mason olsaydı neden mason localarını kapatsın ve bu sözleri söylesin
 "Masonluk kökü dışarıda bir yahudi tarikatından başka bir şey değildir, memleketimizde bunun ne işi vardır? Bunu da grup kararıyla kapatalım...
Atatürk mason olsaydı her yıl amarikaya gitmesi gerekiyodu ama Atatürk hastalığı dışında yurt dışına cıkmamıştır.Günümüzde kimlerin kafası estikçe amerikaya gittiğini biliyoruz.

Ayrıca Türkiye'de locaları kapatılmasın diye masonlar tarafından kendisine meşrık-ı azamlık teklif edince küplere binip "cehennem olun gidin yahudi uşakları. benim milletim bana kahraman sıfatını verdi; sizin bir çift yahudiye uşak mı olacağım?" demiştir.

Bunların tezlerini çürükmeye devam edelim çünkü herseye bi bahaneleri oluyo resimlerden devam edelim;

                             bilge kagan
Bilge Oğuz Kagan meğer masonmuş tabi o zamanda masonluk varsa Orhan Gazi masonmuş Osmanlıyı masonlar yardımıyla kurulmuş bu resme bakacak olursak, Çanakkale Savaşını büyük zaferi masonlar yardımıyla kazanmışız. Atatürk'ü karalamak için her şeyi yapıyorlar işte bu resimler her şeyi çürütüyor.

Baska kimler masonmus bakalım resimlere ;


atatürk fevzi cakmak                   Mareşal Fevzi Çakmak da masonmuş resme bakarsak    

 said nursi  bu da kim Said Nursi resme bakarsak Said Nursi de masonmuş 
      abdullah gül    Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül masonmuş haberimiz yokmuş. resme                                                                bakarsak :)

Atatürk öldükten sonra mantar gibi türediler ülkemizde suan ülkemizin en üst kademelerinde bulunuyorlar.

Mustafa Kemal Atatürk' mason olmadığı çok acık bir şekilde anlattık düşüncelerinizi, fikirlerinizi yorumlara yazmayı unutmayınız...


      BLOĞUMUZA DESTEK İÇİN İZLEYİCİ OLARAK KATILIN 




                                       zanox_set1_200x200_tr



27 yorum:

  1. Mason olsa TC'yi kurar mıydı? Kurmazdı değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Atatürk mason olsaydı TC'yi kurardı ama şuanda olduğu gibi israilin uşağı olurduk.Amerika gibi yönetilirdik Amerika kuruluşundan beri masonlar tarafından yönetiliyor bunu paraların üzerindeki sembollerden, yaptıları işlerden ve anayasasından anlaşılıyor.
      Yorum yazdığınız için TEŞEKKÜRLER

      Sil
    2. Pardon - uyuma Türkiyem - israil 1953-54 de kuruldu olsa olsa o bizim usagimiz olabilirdi ..masonlar tarafindan idare edilen bir Amerika Dünya lideri ..Keske bizi de masonlar idare etseydide bizde liderler sinifinda olsaydik , bu gün sanki ne ve nasil yönetiliyoruz , demoktarik haklar , kisitlanmis insan haklari , yok olan hukuk , dolu ayakkabi kutulari , bunlarmidir dogrular ,saygilarimla .. ve yazan insan ogludur NE Robotu ...???

      Sil
    3. kardeşim çok ayıp ettin rahatın için en güzel din olan MÜSLÜMANLIĞI sattın ayıp ayıp (MÜSLÜMAN değilsen özür dilerim kardeşim :D)

      Sil
  2. Atatürk keşke 10 yıl daha yaşasaydı. Dincilerin tamamını temizleyebilecekti...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İslamdan bu kadar nefret niye acep

      Sil
  3. Bende sizin gibi düşünüyorum.Atatürk 10 yıl daha hayatta olsaydı Türkiye uçardı tabiri caizse.AB ve ABD'den bile daha üstün bir duruma gelirdik.
    Allah onu Türkleri kurtarması için yolladı ve türkiye'ti kurtardı, ayaklarımızın üzerinde duracak bir hala getirdi ve yanına aldı bide bu yönden bakın.
    Yorum yazdığınız için TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
  4. Atatürk masondur diyenlerin işleri güçleri yok Atatürk'ü karalamaya çalışıyorlar. Ata'mızı bu insan müsveddelerine yedirmeyeceğiz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen, bu yobazlar Atatürk karalayacak birşey bulmadığı için böyle saçma sapan şeyler uyduruyorlar
      Yorum yazdığınız için TEŞEKKÜRLER

      Sil
  5. biz bozkurtuz ama bozkurt mason degildir bilge hakan da mason olmadi o yillarda mason yoktu mason 1693 te yaranmis zaten

    YanıtlaSil
  6. diger fotolarda elle disarda, fakat mustafa nin eli icerde ve farli sekilde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük bir ihtimal Farasisin.Sonradan ülkeme gelip yerleşen, Türkçe öğretilen, vatan hainlerinden birisin.

      Sil
  7. ya bi yürüyün gidin yok masonlukmuş, illüminatiymiş. adamlar dizilere veya filmlere göz koyuyolar aa illüminati bilinçaltımızı ele geçiriyolar diye atlıyo bizimkiler. Ben kaç yaşındayım inanmıyorum böyle şeylere koca adamlarsınız be. Boş boş işlerle uğraşmayın Allah'a inanıyosanız gerisi hikaye kardeşim. Şu cem abimize de bi cevap vereyim. Demişsinki keşke Atatürk 10 yıl daha yaşayabilseydi. Dincilerin hepsini temizleyecekti. Senin Dinli İmanlı insanlarla zorun ne kardeşim rahatsız mısın ? Belli ki ateistsin, dikkatini çekeyim cümlende keşke 10 yıl daha yaşasaydı demişsin. Yani insanların canını almak birinin elinde değil mi ? Çaktırmadan Allah'ın varlığına isabet etmişsin. Dincilermiş. Senin o Dinci dediğin insanlar bütün gerçeklerin farkında. Kendini Yaradan'a şükrediyor ve O'na ibadet ediyor. Din'de zorlama yok. İstediğini yap ateist misin eyvallah bizi bağlamaz. Ama saygı duymayı bileceksin tamam mı ? Madem seni Yaradan'a getirdiği Din'e inanmıyorsun, ADAM olmayı bileceksin.

    YanıtlaSil
  8. herkes kendince haklı yorum yapmış masonluk geç kuruldu doğru ama sebatayistler vardı yahudiliğe çok yakın ama yahudiler onları kendilerinden saymaz sebatayistler de yahudileri sevmezler atatürk ün çevresindekiler genellikle sebatayistti ve onlar hep gizlendiler ve şuan devlette en üstteler hala ama ülkeyi satarlarmı bişey söyleyemem kanıt yok çünkü...

    YanıtlaSil
  9. Cemal Granda'nın yazdığı Atatürk'ün Uşağının Gizli Defteri kitabına bakın derim. Masonluk başlığı dikkatimi çekmişti benim. Arkadaşlarıyla yaptığı bir toplantıda tartışma başlar ve Atatürk şunları söyler: ‘Bir zamanlar ben de mason olmuştum. Bir gün bir arkadaşım beni alıp Beyoğlu’ndaki Mason cemiyetine götürdü. Daha ne olduğunu bile anlayamadan kendimi cemiyetin içinde buldum. Mermer merdivenlerden büyük bir salona indik. Orada yüzlerini göremediğim bir takım kişiler vardı. Bizi buyur edip oturttular, kahveler sundular, hal hatır sordular. Orada fazla kalmadık, tekrar merdivenlerle daha da aşağı indik. Bir öncekinden daha geniş salonda bulduk kendimizi. Salonda büyük bir kalabalık toplanmış, kılıçlı bir tören yapılıyordu. Bu işleri daha önceden bildiğini anladığım arkadaşım beni kolumdan tutmuş, durmadan ne yapmam gerektiğini anlatıyordu. Kılıçların arasından geçip kutsal bir kitaba el bastık. Bütün bunlar olup bittikten sonra dışarı çıktık. İçeride çok sıkılmıştım. Bu olaydan sonra bir daha ne o binaya gittim, ne de oradakilerle karşılaştım. Şimdi gitsem, arasam o binayı belki de bulamam. İşte benim masonluğum bundan ibaret...' Kitabı okuyun, hani Atatürk hakkında çok şey biliyorsunuz ya. Atatürk gerek Latin alfabesi, tekke ve zaviyelerin kapatılması, şapka giymeyenlerin asılması gibi ülkeyi aydınlığa kavuşturan (?) ve dincileri kısmen de olsa temizleyen icraatlarıyla masonların ekmeğine yeterince yağ sürdü. 10 yıl daha yaşasaydı dincileri temizleseydi, şu anki hâlinizin çok parlak olacağını düşünüyorsunuz. Parlak mı? Işığı yok ettiğiniz yerde parlak bir gelecek arayacak kadar cahil insanlar mısınız siz? Yapılan şeylerin hiç biri kafalarına göre yapılmadı. Bir düzen vardı. Bir ülkede inancı yok ediniz ki, hiçbir prensibi olmayan insanları kolayca yönetebilesiniz. Kusurları araştıracaksanız, kendinizden başlayın diyorum. Sonra başkalarının inançlarına görüşlerine değil biraz da kendi görüşlerinize şüpheci yaklaşın. Evet Atatürk'ün takıldığı çevre mason kaynıyordu zaten. Kendisini de arkadaşı almış masonluğa. Şu "sadakat" işaretinin de suyu çıkarıldı yeterince, sanki tek kanıt buymuş gibi. "Atatürk'ün Uşağının Gizli Defteri" Atatürk'ü eleştiren, karalayan bir kitap da değildir. Ama Masonluk başlığını da içermektedir. Bakın görün, bu kadar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu bende duydum ama sen onu yarim anlattin o hikayenin devami Atayi mason olmustur bu nasil birsey diye senin anlattigin gibi olaylar filan bi faha gitmemistir veee bu isin ne mal oldugu ögrendikten sonra mason localaribi kapatmistir bildigin gibi Ata öldukten sonra mantar gibi cogalmislardir.

      Sil
    2. Yukarida atanin mason olmadigina dair yapilan aciklamalar cok yetersiz oysa mason olduguna dair ortaya sunulan belgeler cok guclu ve haliyle oldukcada fazla Atanin mason localarini kapatmasi demirelin mason olmadigina dair mason localarindan aldigi belge gibidir soylenecek cok soz var aslinda madem ata mason degildi atanin cenaze toreni neden mosonik rituellere gore yapildi anitkabir neden yahudi tapinagi gibi insa edildi ve masonik sembollerle dizayn edildi atanin kendi dilinden kendi eserinden kazim karabekirin hatiralarindan vb gibi okadar cok kanit varki lakin bunlardan habersiziz cunki eserlerDeki asil dusunce ve fikirler itiraflar kesildi ve kitaplarindan cikarildi sizce israil neden ataturk sevdalisi israilin kurucusu,hitler,vb,neden atadan ovguyle bahsetmistir cok buyuk ve koklu oyunlar bunlar sizce bizler osmanlidan tc ye donusumde bir zafermi kazandik hayir biz kaybettik ve masonlara yenildik bu ulkeyi onlar insa ettiler ve suandada devletin en kilcal damarlarina kadar girmis bulunmaktalar sizde devletimizin yonetildigi tbmm nin zeminin deki mason sembolleri Kimler tarafindan yapildi ve devleti yinetenler neden bu madon sembollerine sessizler neden genel kurmay binasindaki mason sembollerine karisilmiyor ya anitkabir....unutmayin masonlar heryerde dunyanin bankacilik sistemine sahipler para onlara akiyir ve bu parayi kullanarak dunyayla istedikleri gibi oynuyorlar yorumlar arasinda ata on yil daha yasasaydi dincilerin kokunu kazirdi diyen allahsiz oldugunu sanan zavalli birgun sen ve seningibiler anliyacaklar o dinci dedigin insanlarin huzurunda atese atilacagin gun uzak degildir yinede allahdan hidayet diliyorum sen ve senin gibilere...vesselam

      Sil
  10. Sonra ne oldu biliyor musun? Onu da okudum. İstanbul'un önde gelen masonlarından Mim Kemal, "Siz biz masonların önderisiniz Paşam" der. Atatürk sinirlenir. Ama Mim Kemal inkılaplarının masonların lehine olduğu konusunda diretir. Dediğim gibi Atatürk mason olmuştur, ama aynı zamanda yaptığı icraatlarla masonlara yardımcı da olmuştur. David Rockefeller, bildiğiniz gibi dünyanın en büyük para babalarının önde gidenlerindendir. Türkiye hakkında ne diyor: "İslamiyet'i yıkacaksak önce Türkiye'den başlamalıyız." O dönemde asılan her imam, kadınlara açılmanın zorunluluğu, ezanın Türkçe okunması ("Allah" bile denmiyordu, "Tanrı uludur" deniliyordu. Bu kitapta o da yazıyor. Atatürk ezanda geçen "haydi kurtuluşa" sözünün okunmasını istememiş, onun yerine saçma da olsa "haydi felah" diye söylenmesini istemiştir.) ve elbette daha fazlası bunun yolunu açtı. Başka da işe yaramadı. Laiklik derseniz, laiklik dinlerin özgürce ve baskı altında olmadan yaşanabilmesidir. İnsanlar Kur'an'ı devletten gizli okumak zorunda kaldılar, bu mu laiklik?  Bir yandan Hristiyanlar ile Yahudiler ülkede ne isterlerse yapıyorlardı. Hep Müslümanlar hedef alındı, özgürlükleri kısıtlandı. Mason localarının kapatılması ise fazla geç kalınmış bir harekettir, çünkü bu ülkede hep masonların dediği oldu zaten. Sağolsun İsmet İnönü sonradan açtırdı hepsini teker teker.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. masonlarında işine yaradı dıyosun bence bu sacma bırsey mesala adam yol yapıyor halkın yararına ama masonlarda faydalanıyo ne yapalım sımdı yolumu kapatalım.İslamıyet yıkılmaz merak etme ALLAH koruyor.muskumanlık tek söyle yok olur bırbırlerını yerlerse suankı dururm sence suan turkıye dıs polıtıkası muslumanlıgın aleyhıne bırsey mı barıscıl mı?
      O yahudı cok sey sallıyo her dedıgıne ınanma o adam özal adnan menderes hakkındada cok sey dedı bazıları tuttu dedıklerının bazıları degıl.
      Ata 1 gunluk mason olmustur onunda neoldugu ögrenmek ıcın ve kapatmıstır.tayıbın mıllı ıdaresı olmasına ragmen neden kapamıyo?
      Kur-an'ı gızlı okutan Ata degıl işgüzar adamlardır.benı yanlıs anlamayın ama okuyo ama anlamdıktan sonra kuran bır ıse yaramaz işte bu yuzden osmanlı çökmüştür. o yuzden Ata kuranı turkceye cevırmıstır bu mudur müslümanlıgı yok etmek bırakın bu işlerı lütfen.

      Sil
    2. bide söyle düsünün türkiye nüfusu 13 milyon cahıl cogunluk ulkeyı bır savasa daha sokardı musula fılan nufus baya duserdı zaten o zamnlarda sıtma su cıcegı salgın hastalıklar nufus baya duserdı kalırdı nufus 5-6 milyon ulkeye hırıstıyanlara salar turkler azınlık olurdu yanı yozlasma olurdu. türkıye musluman olmazdı anlayacagın.
      Ben demıyorum tabı Ataturkun her yaptıgı doğru ama ata islama bunu yaptı sunu yaptı dıyınce ağrıma gıdıyo.
      Tesekkur ederım ataya hakaret etmedn yazdıgın ıcın ve sıteme yorum yaptıgın ıcın :)

      Sil
  11. 80'li yılların başında Mustafa Kemal'i din karşıtı olduğunu açık seçik beyan edenler, bugün Mustafa Kemal'i müslüman göstermek için resmi belgeleri dahi reddediyorlar. Bu Kemalistlerin yalancı olduğunu göstermek için yetmez mi? Birgün bu ülkede tarihi gerçekler ortaya çıktığında yahudiler Türkiye'ye başka oyunlar peşinde olacaklar. Amaaa Allah dinini galip kılacaktır. Bunu hesap edemiyorlar.

    YanıtlaSil
  12. Bu günün Türkiye'sinde "Çağdaş, uygar, aydın" gibi kelimeler konuşanlar mutlaka Kemalist. Kemalistlerinde büyük bir çoğunluğu ya ATAist yada itikadı bozuk. İnşallah bu millet bu uykudan uyanır. Dinsizlere zorlama yokki dinimizde. Ama dinsizler müslümanlara ellerinden gelse camilere bile gitme şansı tanımazlar. Nitekim devlet dairelerinde Cuma Namazlarına gitmek yasaktı. Yalansa bunu kalksın cevap versin. Sene 90'ların sonunda "Atatürkçü Düşence Dernekleri" adında dernek kurdular hatırlayanlarınız varsa Ankara Ulus'ta içkili ve fuhuş baskını yapılmıştı. Hadi diyelimki Atatürkçü'ler bu mudur davanıza hizmet. Dernek kurup gençleri içkiye fuhuşa alıştırmak. Yani Mustafa Kemal'i böyle savunuyorlar. O kadar çok söylenecek şey varki....

    YanıtlaSil
  13. Dünya ülkelerini isterseniz gezin, hatta resmi dini "BUDİZM" olan Japonya'ya gidin bizim kadar heykeli, putu yoktur. Yaaa şunu hala anlamıyor musunuz? Hiç bir ülkenin kurucusu yok mu? Var. Peki varda neden kanunla korunmuyor. Ben cevabını vereyim.
    Çünkü halk o adamı seviyorsa kanunla korumaz.
    Neden Mustafa Kemal Kanunla korunuyor söyler misiniz? Çünkü biliyorlar ki halkın önemli bir çoğunluğu onu sevmiyor. Eğer ki bu kadar gereksiz putlaştırılmasaydı onu belki bugün herkes yeteri kadar yad ederdik. Ben büyük bir iddiada bulunuyorum.
    Eğer ki Türkiye'de son 15 yılda Sol partiler iktidar olsaydı Aynen Brezilya'nın başkenti Rio'daki İsa heykeli gibi dev heykelleri dikip, karşısında hazırolda durarak tören düzenlerlerdi. Çin'deki Mao heykelleri bile yıkıldı. Çin halkının çoğu budist olduğu halde bu kadar heykel dikmediler. Hakikaten bizim ülkemizde Kemalizm mizah konusu bile olabilir.

    YanıtlaSil
  14. Bende atatürk u seviyorum karşıt cikanada savunan ada lafım yok sonucta 100 110 geçmiş öyle yada böyle milleti konuşturuyor neyi varki adamın parası yok coluk çocuk yok bişeyi yok ozellikle şu dinci lafına sora Kemalist lafına tuhaf oluyom lan amina godumun cocuklari dinci dediklerininde Kemalist dedikleri de kene gibi menfaatiniz var adamdan pic olu picler kemalistinide şikerim dincisinide adam asker Türk lan mete neyse Teoman neyse Atilla neyse o osmanli da evliyadir Türklük te kahraman olmak önemlidir kut anlayışı tanrının bu dünyayı yönetmek için gonderdigi goktanrisi kurandada hiçbir irktan övgüyle bahsedilmemistir açın okuyun .

    YanıtlaSil
  15. Ulan ag malï bu bolğu yazanın ta amïna koyım yok neymiş napolyon duruşuymuş ulan gerizekalï napolyon gibi bazı komutanlarïn başkanların ve para babalarïnda bœyle duruslarï var masonlarda var olan bir duruştur . MUstafa kamala gelecek olursak hadi 1 tane böyle bir duruş sergilemiş ve kameraya poz vermiş olsaydï derdikki o anki ruh haliyle ilgili veya öyle yapmak istedi flnda yazïdada belirttiğin gibi 20 25 taneböyle fotosu var sen bu yazïlarïnla ancak kendini ve kendin gibilerini kandïrirsın benim kimseye düsmanlığım yok ama insanları kandïrma kardeş...

    YanıtlaSil
  16. Benim aklım hala karışık. Ama bu bilgiler biraz olsun işe yaradı. Teşekkür ederiz������

    YanıtlaSil
  17. İngiltere mason müzesi yazın bakalım kim çıkıyor.

    YanıtlaSil