24 Eylül 2013 Salı

İlluminati Kartlarının Deprem Kehanetleri

illuminati

Oyun diye ortaya çıktı, kehanet kartlarına dönüştü. Evet, ünlü İlluminati oyun kartlarında bu kez Japonya’daki  depremin yol açtığı tsunaminin ve de nükleer felaketin olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar:


Steve Jackson tarafından hazırlanan oyun (Çizimler Dave Martin) ilk kez 1982 yılında “İlluminati” adıyla piyasaya çıktı. Oyunun daha sonra daha geniş çaplı versiyonları çıktı.
Oyun 500 küsür kartla birlikte oynanıyor. Oyuncular İlluminati gruplarından birini seçip rakiplerini, gerekirse hile ve desise ile yok edip dünyanın kontrolünü ele geçirmeye çalışıyor.
japonya depremi

Kartlardaki kartlardan ikisinin 2001 yılında Dünya Ticaret Merkezi’ne ve Pentagon’a düzenlenen terörist saldırıları bire bir simgelemesi  epey bir konuşulmuştu (Kartların İlluminati örgütü tarafından hazırlatıldığından tutun da CIA’nın kartlardan yola çıkarak eylemler yaptığına kadar).
…Ve kartların esrarı bu kez de Japonya için kendini gösterdi. Yine iki kartta Japonya’da geçtiğimiz günlerde yaşanan felaketin kehaneti var.
nükler patlama

Soldaki kartta tsunami sağdaki kartta ise nükleer felaket simgeleniyor.
Kartlara şöyle bir baktığımızda  ”Ya bunlar doğru çıkarsa, halimiz nice olur” dedirten o kadar çok kehanet simgesi var ki…
Dua edelim gerçekleşmesinler…


0 yorum:

Yorum Gönder