25 Temmuz 2015 Cumartesi

F-16'LAR BU KEZ PKK'YI VURDU

pkk bombalama

Kuzey Irak!da ki yerel kaynaklar Türk savaş uçaklarının 5 ayrı noktada bulunan pkk mevzilerini vurduğu iddaa edildi şuana kadar TSK'dan açıklama gelmedi.
operasyon devam ettiğin için olabilir.Diyarbakır ana jet üstünden havalanan F-16'lar saat 23:30 ve 24:00 havalandı görünen o ki pkk mevzilerini vurdu.

İki terör örgütüyle mücadele vermeye başlayan Türkiye koalisyon güçlerinin (NATO) desteğiyle uluslararası hukuk çerçevesinde saldırıları yapmaya çalışıyor.Rusya İran ve Çin ülkemize saldırmak için bahane arıyor ve buna meal vermemek için herşeyi önceden belli yerlere duyurup hukuk kurallarından çıkmıyor.

Pkk da boş durmuyor haince polis lojmanını bombaladı ve 7 kişi polisimiz yaralandı.
Ziyaret için gitti Mardin'den Muş'a yol keserek 1 polisimizi de kaçırdı.
İşid de Türkiye'ye savaş ilan ettiğini, 5 bombalı araçla intikam alacağını duyurdu.

Ülkemize haince saldırılar olacak görünüyor.Allah yardımcımız olsun.

2 yorum:

  1. Bu operasyonlar ısıd sınırımıza kadar gelip askerimizi şehit etmeden yapılmalıydı Daha ne kadar sürecek bu bombalama kara operasyonu şart

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. önceden işide yardım ediliyordu o yüzden herhangi operasyon yapılmadı ama şimdi karar değiştirip 1 aydır işide yardım yapılmıyor.bu sebeple işid bize saldırdı.kara operasyonu kesinlikle şart ama tek başına girmesi sıkıntı yaşatabilir o yüzden natoyla birlikde girilmesi gerekiyor.

      Sil