25 Temmuz 2015 Cumartesi

BİG BROTHER YARIŞMASINDA İLLUMİNATİ

big brother

Start tv'nin yakında başlayacağı Big Brother yarışması dikkatimi çekti.Tanıtımında göz sembolünü görünce araştırmak istedim ve düşündüğüm şey doğru çıktı.bu programda illuminatinin Türkiye'ye arada başlattığı yarışmalardan bir tanesi 2000'li yıllarda da Biri Bizi Gözetliyor(BBG) tarzında olan yarışma bir az daha şeyler eklenerek önümüze yeniden konuluyor.

120 ülkede yayınlanmış ve yayınlamaya devam eden yarışmada bu sefer yeni hedefi Türkiye görünüyor.Yarışmanın çıkış yeri İngiltere ve Amerika Avustralya ve bir çok ülkede gösteri girmiştir.
Amerika da 15 yıldır en çok izlenen yarışma olarak birinci olan Big Brother Türkiye de ne yapacak bakalım?
big brother erotık

Yarışmanın ismi Big Brother ismi George Orwell tarafından kaleme alınan Bin Dokuz Yüz Seksen Dört adlı romanda yer alan kurgusal karakterlerden biridir. 

Yarışmanın sembolü göz kısmen de olsa olabilir diyebiliriz ama bağıra bağıra göz sembolünü göstermesi ve yarışmada cinselliğin ön planda tutulması illuminatinin etkin olduğunu gösteriyor. Ülkenize geldik hayırlı olsun şeklinde sembolü gözümüze çarpacak kadar büyük olması herşeyi ortaya koyuyor.

İnternet'te araştırmamın sonucunda namına yakışır bir yarışma yaptığını söyleyebilirim.Yarışmacılar yarı çıplak yada çıplak durumda sevişmeler hat safada ve eşcinsellik ön planda tutuluyor.Paylaştığım resimlerde göreceğiniz gibi bunlarda daha beterleri var koymadım.


big brother erotik


Tabi ülkemizde bunları nasıl uygulayacak bilmiyorum çıplaklık olmasada Rtük'ün kurallarını dele bilmenin yolları arayacak öpüşme ön planda tutulabilir ve eşçinsellik ilk kez bu yarışmada yansıtılabilir.Çok olaylı bir yarışma olacağını, gündemden kolay kolay düşmeyecek ve bende bu yarışma bitene kadar yazmaya devam edeceğim gibi görünüyor.














4 yorum:

  1. Big Brother ismi George Orwel'ın 1984 romanından alınmadır. araştırma yaptığını söylüyorsun ama ufacık bir araştırma yapsaydın, ismin nereden geldiğini görürdün.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/B%C3%BCy%C3%BCk_Birader burada romandaki karakteri anlatıyor
    https://en.wikipedia.org/wiki/Big_Brother_(U.S._TV_series) burada da yarışmanın adının bu romandan alındığı yazıyor, birazcık ingilizcen varsa anlayabilirsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler bilgi için o kısmı düzelticem.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. R-e-Z-a-L-E~T uyanık ol Müslüman kardeşim الله أكبر

    YanıtlaSil