21 Temmuz 2015 Salı

BOHEMİAN TARİKATI

bohemian tarikatı

Sembolleri; baykuş
Klubün anlamı; çağdaş firevunlar kulubü denilebilir.

Amerika’da ki cumhuriyetçi partinin üst kademesinde bulunanlar üye olduğu bir klüb. Klüb dediğime bakmayın kendileri öyle diyor ama satanist bir tarikatdır.
San Francisco, California şehrinda yerleşkileri vardır.

 1872 yılında kurulan gazeteciler, sanatçılar ve müzisyenler, yakında daimi üyeleri olarak işadamları ve girişimciler kabul yanı sıra San Francisco Bay Area hizmet veren üniversite başkanları ve askeri komutanlar geçici üyeliği teklif etmeye başladı. Bugün, kulüp sanatçılar ve müzisyenler gelen iş adamlarına kadar birçok yerel ve küresel liderler, çeşitli bir üyeliği bulunmaktadır. Bir erkek kulübüdür.
 
bohemian şeytan tapma
şeytana tapınması


Tarihi
Amerikan iç savaş yıllarında şavaş muhabirlerini, gazetecileri “bohem” olarak adlandırdılar ve sürgüne yolladılar.bu yüzden 1850 yılında New York'a gittiler.Genç ve kültürlü gazeteciler “bohemian” adında grup kurular ‘gazete yazarı’ anlamında dışlamak için bohem denmesine karşın bunu benimsediler ve grubun ismini böyle adlandırdılar.

Düşünce yapısı
Grubun amacı ihtidarı eleştırmek ve muhalif bir yapıydı. Avrupada ki özgürlük ve eşit bir akımına kapılmışlardı yanı iyi bir düşünceyle başladılar.
Daha sonra sanatçılarında katılmasıyla büyüdü ve büyük gelirler elde edilmeye başlandı.Elit bir yapı haline geldi o eski özgürlük ve barış düşünceleri azaldı.
Dünyaya hükmetme düşüncesi ortaya cıktı. Bir çok Amerikan tarikatı gibi bu düşünceler ön plana çıkardılar.

bohemian toplantı
ormanlık alandaki toplantıları

Üyelikleri daha zengin kesimlere vermeye başaladılar gazeteci sanatçıdan olay çıktı CEO’lara, ABD başkanlarına, petrol ofisi şirketleri, kabine yetkililerine, binbaşı ve askeri liderler, finansal şirketler üyelik veridi.

Yılda 2-3 kez toplanırlar amerikanın ormanlık alanda bir çiftlikde gerçekleştirler.O alanı Amerika da gizli bölge olarak korunur ve kimsenin girişine izin verilmez.

Tarikatın şeytana tapma ayin görüntüleri;





0 yorum:

Yorum Gönder