23 Temmuz 2015 Perşembe

SURUÇ KATLİAMINI ABD Mİ YAPTI ?

suruç

Şimdi yazacaklarımı komple teorisi diyebilirsiniz ama olamaz bunu yapmaz diyemezsiniz.
Suruç da patlama olayına farklı bir gözden bakalım;
Suruç da olan patlamada 32 kişi öldü ve patlamanın sorumlusu işid olarak gösteriliyor o patlamayı yapan işid fakat paravan olarak o kullanıldı ama başındaki Amerika gibi görünüyor.

Bu nerden çıkardın derseniz uzun süredir amerika incirlik üstünü istiyordu ama Türkiye vermeye pek sıcak değildi. İncirlik de Amerikan askerleri var orada bulunuyorlardı, ama savaş uçaklarını kaldıramıyor.
Bu Suruç patlaması sonucu işidin Türkiye'ye saldırması olası bir Türkiye'nin savaş girmesi Amerika'nın da yardımına ihtiyaç duymaya sebep olacaktır.


incirlik amerika
incirlik üssü

Bunu çok iyi değerlendiren amerika işidi kullanarak Surucu patlattı ve hedefine ulaşmış görünüyor Amerika Türkiye'ye daha çok conilerini sokacak görünüyor.
Suriye politikasını nasıl yönettğimiz malum esaadı götürmek için işidle kol kola girdik ve terör örgütünü besledik büyüttük ve bu hale geldi suriyenin yarsını ele geçirdi  tabi kendi zekalarını da kullandılar.
Özgür suriye ordusuna da yardım edildi ama o bunu beceremedi birlik olamadılar ve esadı deviremediler.

Sonuca gelecek olursak incirlik için 32 vatandaşımız öldü. Amerika istediğini alacak gibi görünüyor incirliğe savaş uçaklarını yerleştirecek ve incirlikten ne zaman çıkacağı meçhul uzun bir süre orada kalacak.

suruç patlama anı;




0 yorum:

Yorum Gönder