30 Temmuz 2015 Perşembe

MASON SELAMLAŞMASI

illuminati

Mason selamlamasını inceliyecez bu hareketleri görünce kimin bu örgüt için çalıştığını farkına varabiliriz.Tabi bu hakaretleri etrafımızda yapanlara bakmıcaz.Televizyonda çıkan ünlü kişiler; politikacı, sunucu ve ünlülere dikkat edicez bu konuyu video şeklinde göstereceğim.


Masonaların rütbeye göre selamlaşma çeşitleri vardır.Çırak, kalfa, usta mertebesi olarak üçe ayrılır ve selamlaşma farklılık gösterir.

Kalfa mason, bir ortama girdiğinde oradaki diğer masonlara kendini tanıtmak için iki elini yumruk yapar ve yumruklarını göğüs hizasında dıştan birbirine değdirip bırakır.

illuminati selamlaşması

Usta masonlar ise parmaklarını birbirine kenetler ve avuç içleri yere bakacak şekilde ellerini göbek altında tutarlar. Birini selamlarken de duruşlarını bozmazlar.

Masonlar herşey sembollere ve şekillere dökmüştür.Bunun sebebi de yıllarca gizli ve saklı işler yaptıkları için normal insanların şekillerine çok benzerler ayırt edilmemek için farklı semboller kullanmamışlardır.
Şimdi tabi istedikleri gibi yapıyorlar dünyayı onlar yönetiyor facebookda the illuminati diye sayfaları vardır.Artık göstere göstere yapıyor ama kimsenin umrunda değil.

youtubeden abone olmayı unutmayın.

1 yorum:

  1. UYAN TÜRKİYEM BU ORROSPU EVLATLARINA GEÇİŞ VERME ORTADOĞUNU OYUN PARKINA ÇEVİREN BU ARSIZ EMPERİYALİST KÖPEKERE BAŞ KALDIRMANIN ZAMANI GELDİ TEKBİRRRRR!!!!!!(ALLAH U AKBAR)

    YanıtlaSil