29 Temmuz 2015 Çarşamba

İLLUMİNATİDE MERAK EDİLENLER



İLLUMİNATİ NEDİR;


İlluminati geçmişi çok eskiye dayanan bir locada Avrupa da karanlık çağ zamanında kilise karşıtı olarak kurulun bir locadır. 1 mayıs 1776 yılında kurulmuştur.

KURUCUSU;


Adam Weishaupt, tarafında kurulmuştur.
6 şubat 1748 yılında doğmuştur.6 yaşında babası ölünce vaftiz babasının yanında yaşamaya başlar.Ingolstadt üniversitesine kaydoldu. Yirmi yaşında mezun olduktan 4 yıl sonra hukuk doktorasını verdi.
Empirist ve aynı zamanda Göttingen Üniversitesi'nde felsefe profesörü olan Johann Georg Heinrich Feder ile tanıştı. Hem empirist Feder hem de rasyonalist olan Weishaupt, Kantçı idealizme karşı tavır aldılar. 1 Mayıs 1776 tarihinde Illuminati gizli topluluğunu kurdu.



AMACI;


ilk kurulduğu zamanlarda batıl inanç ve kilisenin istismarına karşı kurulmuştur.

daha sonra bu düşünceden uzaklaştılar zihin kontrolü yaparak ülke yönetimlerini ele geçirmeye çalışıyorlar.Yahudilerin ele geçirdiği illuminati satanistlik inanca sahipler.
Holywood  ele geçirir sübliminal mesajlarla insanlarına pornografik ve satanist fikirleri sokmaya çalışıyor.

Dünyayı kaosa sokup kıyametin yaklaşmasını amaçlıyorlar ve bu sayede mesihin yani Hz. İsa'nın onları cennete götüreceğini inanıyorlar.
bu sebepten dünyada olan bütün savaşların sebebi illuminatidir.Ortadoğuda ki savaşlar Müslüman kanı dökerek Allah'ı kıyamete zorlama çalışıyorlar.


İLLUMİNATİ SEMBOLLERİ;

Çok fazla sembolleri vardır ben bunu çok eski bir kuruluş olduğu için bu kadar fazla sembol kullandıklarının düşüyorum bir de zihin kontrolü için bu kadar fazla sembol kullandıklarını düşünüyorum.Çoğu sembol eski mısır döneminden gelmektedir.Bir kaç sembolden bahsedicem;



sembollerin anlamlarını anlatan videoyu izleyin tıklayın.

pramit; yeni kurulan dünya düzeninde başkenti Kudüs olan devleti simgeler.

göz; Horsun gözü eski mısır güneş tanrıçasının gözü herşeyi gören gözü simgeler.







damalı zemin; kliplerde ve filmlerde farklı çok fazla kullanılır, siyah ve beyaz renk anlamı faklı boyutlara geçmeyi simgeler.








666: Yahudilik de ve Hristiyanlık da şeytanı simgeler bu sayıyı İnternet ortamında çok sıklıkla görüyoruz gizlenmiş ve saklanmış şekilde.










pentagram ters yıldız; bu sembolü de film ve kliplerde çok görüyoruz şeytanı simgeler.

pergel ve gönye; Masonik sembollerin basında gelir.Eski mısır dönemdeki mimarların devamı olduklarını ve dünyayı yeniden düzenleme amacını simgeler











iki yan yana sütun; bu sembolün anlamı kapı anlamına gelir.yeni bir boyuta girişi

daha fazla ayrıntılı bilgi için tıklayın










0 yorum:

Yorum Gönder